Om oss

Välkomna Till

Made by Leine

Kliniken för kvinnor i alla åldrar

Vi är specialiserade på akne, anti-age, pigmentering och generella hudproblem. Vår filosofi är att skräddarsy alla behandlingar efter ditt individuella behov och hudtillstånd. Samtidigt som vi vill ge dig en unik och avslappnande upplevelse. Vi brinner för det vi gör och vi är alltid engagerade och det innebär att du som kund ALLTID är i fokus hos oss.
Made by Leine är specialiserade inom akne, vilket innebär att du kommer att få både resultat vid våra medicinska aknebehandlingar men du kommer även att få utbildning om vad akne innebär och hur man ska behandla detta hemma på bästa sätt.
Vi skräddarsyr alla våra aknebehandlingar beroende av vilket hudtillstånd som du har. Viktigt att tänka på är att alla hudtyper kan drabbas av akne och det är därför viktigt med rätt kunskap så att behandling och produkter blir anpassade efter hudens behov på bästa sätt. Vi samarbetar även med hudläkare vid behov.

Vår

Behandlingsfilosofi

Vi Är Alla Individuella

Efter många års erfarenhet har jag upptäckt att det mest effektiva och resultatinriktade sättet att arbeta är att skräddarsy alla behandlingar i minsta detalj. Detta gör att du som kund ALLTID kan förvänta dig att få det bästa för din hud vid varje behandlingstillfälle. Med min långa erfarenhet som hudterapeut har jag sett ett stort behov från er kunder och det är att ni vill ha en hudterapeut som är engagerad och ser varje kunds behov på ett mer detaljerat sätt. Att lyssna och förstå är en viktig egenskap för en hudterapeut. Du som kund är ALLTID i fokus och du kommer alltid att få den mest optimala vid varje behandlingstillfälle.

  • Skräddarsydd
  • Nimue 100% derma-cosmeceutical
  • pH formula 100% pharma-cosmeceutical
  • Fri från parabener
  • Professionelle produkter
  • Ej testat på djur
  • Refillsystem
  • Parfymfri

Presentkort

Möte Med

Experten

Spa Center

Our Products

Spa Center

Appointment

Want to Make a Booking or Have a Question?

Call me : 002-6666-8888 or fill out our online booking

& equiry form and we’ll contact you

Make an appointment

Sign up and be the first to know about new goods

Öppettider: Öppettider enligt överenskommelse

Kontakt

Vildrosgatan 14, 218 36 Bunkeflostrand. m@madebyleine.se 070-732 69 00
© 2019 Made by Leine.