Vad Är

Nimue

Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke för sina innovativa formulär och spetsteknologi baserad på den effektiva kombinationen av exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd.

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Nimue är globalt erkänt för sitt moderna hudklassifiseringskoncept (Miljöpåverkad hud, Hyperpigmenterad hud, Problemhud, Interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar; föryngring, återställande, anitoxidering och solskydd.

Som ett dynamiskt märke och trendsättande innovatör fortsätter vi att tillfredsställa den alltmer krävande hudvårdsmarknaden med vår unika förståelse, filosofi och koncept.
Nimues nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som innovativt levererar aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiva behandlingar och bibehållande av normal hud.

Spa Center

Our Products

Sign up and be the first to know about new goods

Öppettider: Öppettider enligt överenskommelse

Kontakt

Vildrosgatan 14, 218 36 Bunkeflostrand. m@madebyleine.se 070-732 69 00
© 2019 Made by Leine.