Behandlingar

Made by Leine's

Behandlingslista

Made by Leine’s behandlingsfilosofi

Efter många års erfarenhet har jag upptäckt att det mest effektiva och resultatinriktade sättet att arbeta är att skräddarsy alla behandlingar i minsta detalj. Detta gör att du som kund ALLTID kan förvänta dig att få det bästa för din hud vid varje behandlingstillfälle. Du köper din tid och därefter skräddarsyr jag din behandling efter vad din hud har behov av i samråd med dig.  Det är inte lätt för dig som kund att välja en behandling som är rätt för dig när du inte vet vad din hud behöver. Vi delar alltid med oss av vår kunskap inom hudvårdslära och produktanvändning för att skapa en förståelse och motivation för dina hemmarutiner.

När du har beställt tid då kom i håg

- Kom 10 min föra behandlings start

- Kom gärna osminkat

- Omboka din tid om du har en infektion, förkylning m.m.

- Om du behöver avboka gör det senast 24 timmar innan

Ansiktsbehandlingar – Din egen design

Standard

För dig som är ny kund eller för dig som vill ha en underhållande behandling.

I dessa behandlingar ingår: dubbel rengöring, hudanalys (första gången), enzympeeling med papaya, ananas & apelsinextrakt,  AHA-peel, porrengöring eller massage, mask och avslutande kräm.

Min rekommendation för denna typ av behandling är 1,5 timme, men du bestämmer din tid och jag skräddarsyr din behandling i samråd med dig.

Obs! Minimum för denna beh är 60 min

Djupgående

För dig som har lite mer problemhud såsom akne, pigmentering, ärr / stora porer, rynkor / linjer, rosacea m.m. Denna behandling är mer djupgående och kan även göras som ny kund.

I dessa behandlingar ingår: dubbel rengöring, hudanalys (första gången), koncentrerad enzympeeling som är inbakad i vit lera med hyaluronsyra, papaya, ananas & apelsinextrakt, special AHA peel i olika kombinationer & styrkor beroende av hudtillståndet, porrengöring eller massage, special ampull / superfluids, specialmask, boost/serum, avslutande kräm.

Min rekommendation för denna typ av behandling är 2 timmar, men du bestämmer din tid och jag skräddarsyr din behandling i samråd med dig.

Obs! Minimum för denna beh är 60 min

Du köper din tid per timme:  695 kr

(rygg el knottror armar 895 kr)

Du köper din tid per timme: 795 kr

(rygg el knottror armar 995 kr)

Ansiktsbehandlingar - Special

För dig som behöver den där “lilla extra” hjälpen där din hud tex har tappat elasticitet och blivit slapp & rynkig eller du har fått ärr & postinflammatorisk pigmentering efter Akne, Pigmentering (även hormonell) efter sol, graviditet eller ålder. Dessa specialehandlingar behöver göras som en kur på 6 behandlingar. Jag har även en quick fix behandling som inte behöver göras som kur.

Microneedling, 90 min, 1495 kr

För dig med en oelastisk hud, dålig spänst, slapp hud och där linjer / rynkor börjar att göra framsteg. Detta är en mycket djupgående anti-age behandling där man arbetar med en roller med 196 nålar som skapar mikroskopiska kanaler i huden. Därefter appliceras special ampuller som kan penetrera upp till 5000 ggr bättre än normalt. Denna behandlingar sätter igång kollagen & elastinproduktionen.

I behandlingen ingår: dubbel rengöring, avfettning, peeling med mandelsyra, rullning med roller, pensling av special ampuller / super fluids, specialmask med collagen, boost /serum, avslutande kräm.

Microneedling + Hudslipning, 120 min, 1895 kr

För dig som vill arbeta både med en oelastisk hud, dålig spänst, slapp hud och där linjer / rynkor börjar att göra framsteg, samt vill tex arbeta med akne ärr, pigmentering eller djupare rynkor och där man gör en hudslipning i kombination med microneedling.

Hudanalys, 30 min, 295 kr

Hos Made by Leine erbjuder jag nya kunder hudanalys. I hudanalysen ingår dubbel rengöring, peeling med enzymer, avslutande kräm inklusive konsultation.

Analysen tar c:a 30 min och den ger dig en god insikt i ditt specifika hudtillstånd och din huds konkreta behov.

OBS!!! Vid köp av minst 3 produkter drar vi av 50% på behandlingen.

Hudslipning, 90 min, 1295 kr 

För dig som har ärr efter akne, grova porer, ojämn hudstruktur, djupa linjer / rynkor, pigmentering postinflammatorisk pigmentering. Detta är mycket djupgående effektiv kemisk hudslipning som skräddarsys efter ditt behov. Man kan i samma behandling arbeta med både akneärr och pigmentering. Denna behandling kan med fördel även göras på ryggen.

I behandlingen ingår: dubbel rengöring, avfettning, peeling med mandelsyra, applicering av hudslipningssyra, special ampuller / super fluids, specialmask peel off mask med vit lera, boost / serum, avslutande kräm.

(Rygg: 1695 kr)

Nimue Thermal Detox Peel, 30 min, 795 kr

För dig som vill ha en quick fix med snabba resultat och inte har så mycket tid att lägga på en ansiktsbehandling t.e.x  (lunch peeling). Denna 30 minuters behandling är avgiftande, peelande, ökar hudens lyster, ger en jämn hudton, avlägsnar orenheter, ökar fuktnivån, minskar fina linjer & rynkor och syresätter huden.

I behandlingen ingår: dubbel rengöring, avfettning, thermal detox peel , TDS ampull, avslutande kräm.

OBS!!! Denna behandling behöver inte göras som kur!

Alle priser er per behandling inklusive moms

Tillval till Ansiktsbehandlingar

Du kan endast göra dessa behandlingar som tillval till en valfri ansiktsbehandling

Fransar och bryn

 • Fransfärgning

  245 kr

 • Brynfärgning

  225 kr

 • Brynplockning /vax

  180 kr

 • Brynfärgning inkl. brynplock /vax

  280 kr

 • Fransfärgning inkl. brynplock / vax

  320 kr

 • Fransf. brynf. inkl. brynplock / vax

  350 kr

Vaxning

 • Överläpp eller haka

  185 kr

 • Överläpp och haka

  265 kr

 • Polisonger

  265 kr

 • Bikini och armhålor

  550 kr

 • Bikini

  395 kr

 • Armhåla

  295 kr

Spa Center

Our Products

Öppettider: Öppettider enligt överenskommelse

Kontakt

Vildrosgatan 14, 218 36 Bunkeflostrand. m@madebyleine.se 070-732 69 00
© 2019 Made by Leine.